For å kunne dekke opp for den planlagte økningen i driften skal nemlig Emirates i løpet av de neste seks månedene ansette 3000 kabinansatte og 500 flyplass-ansatte.

Alle som har lyst

De ledige stillingene er Dubai-baserte og er først og fremst roller med kundekontakt. Stillingene passer godt for «vennlige, energiske og service-orienterte mennesker som ønsker internasjonal erfaring som Emirates merkevare-ambassadører», skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi vet at norske reisende synes det er hyggelig å møte på norske og norsk-talende kabinansatte eller piloter på ruten til og fra Oslo, så vi oppfordrer alle som har lyst om å søke, sier Emirates’ norgessjef Terje Grue.

– Emirates er et globalt selskap hvor kollegene dine er fra hele verden. Basen i Dubai gir en spennende mulighet til å oppleve verden, og jeg er sikker på at vi får mange norske søkere også denne gangen, fortsetter han i pressemeldingen.

90 prosent

Emirates har gradvis åpnet opp nettverket sitt, i tråd med lettelser av reiserestriksjoner rundt om i verden. Den siste måneden har de kalt tilbake piloter, kabinansatte og andre ansatte som ble tatt ut av sine stillinger da pandemien i fjor tvang flyselskapet til en drastisk reduksjon i antall flyvninger.

Emirates opererer nå med 90 prosent av nettverket sammenlignet med før pandemien, og flyr for tiden til over 120 byer. Planen er ifølge Grue å øke driften til 70 prosent av kapasiteten i løpet av 2021.

Kandidater som ønsker å jobbe i Emirates som kabinansatte eller som flyplassansatte kan lese mer om stillingene samt levere søknad HER! ©