I hvert fall om Go-Ahead Norge får det som de vil. Tog opplever et oppsving i popularitet, og med en fleksibel billettøsning vil togoperatøren gjøre det enda enklere – og billigere.

Barn gratis

– Denne nye billetten gir deg mulighet til å utforske små og store steder langs våre linjer – på en fleksibel måte, sier Tonje Løkaas Fossum, kommersiell leder for Go-Ahead Norge.

– Norge er et fantastisk ferieland, og vi ser at mange drømmer om Sørlandet når de nå planlegger årets ferie.

Sørpasset gir ifølge henne deg muligheten til å hoppe av og på Sørlandsbanen og Arendalsbanen i en hel uke. Billetten bestilles i Go-Aheads app, og den er «et svært prisgunstig alternativ». Ukes-billetten koster rundt tusen-lappen og er ifølge Løkaas Fossum spesielt gunstig for de som reiser med barn. For kjøper du en voksenbillett kan du kostnadsfritt ta med deg et barn mellom 0-17 år på samme billett.

Plass-reservering

I denne delen av Norge kan du oppleve alt fra cider i Telemark til de hvite strendene på Jæren, Dyreparken i Kristiansand og Sommarland i Bø.

– Passet passer like godt om du vil ha en urban ferie i Stavanger og Kristiansand, som for den som vil ut i naturskjønne omgivelser, sier Løkaas Fossum.

Ifølge henne har Go-Ahead ambisjoner om å være mer enn en transportør. 

– Vi vil være en del av den helhetlige reiseopplevelsen, og jobber hele tiden mot fremoverlente, nye løsninger, sier hun. 

Go-Aheads Sørpasset skal være en del av dette arbeidet. 

– Nå håper vi at folk vil ta ferien med oss, der de kan nyte vakre utsikter, deilig mat og avslappende omgivelser om bord. Og fordi du må plassreservere sete kan du være sikker på at du får en smittevernvennlig reise, konkluderer Tonje Løkaas Fossum. ©