Dette er juvelen blant Sydneys hoteller, som stadig blir kåret til et av verdens beste. Etter vårt besøk der vet vi hvorfor. Omtrent før du kommer deg ut av drosjen blir du møtt med et hjertelig smil og deretter ført direkte opp til rommet.

Hjelpen ellers er raskere enn en telefon unna. Litt i overkant ofte bankes det på døren for å spørre om vi har hva vi trenger.

– Er du fornøyd med dagens renhold? er også et spørsmål som går igjen.

Da er det godt å ha et utendørs svømmebasseng lett tilgjengelig.”

Med hånden på hjertet – aldri tidligere har vi bodd på et renere hotell.

Hotellet har også den beste beliggenheten i Australias største og eldste by – i det historiske Rocks-området med strålende utsikt til den berømte operaen og havnen Circular Quay med mange butikker og kaféer.

Som førstegangsbesøkende i byen hadde vi alt av attraksjoner og butikker innenfor kort gåavstand. Også rutebåtene til populære og idylliske Manley Beach legger til like ved. Og siden vi som mange andre nordmenn liker å gå spaserte vi gjennom flere koselige bydeler på vei til legendariske Bondi Beach.

Det er rundt to timer hver vei.

Four Seasons er pusset opp i en blanding av moderne og klassisk. Enten du er opptatt av interiør eller ei – du vil føle deg hjemme i de varme fargetonene som komplementerer møblene i mørkt treverk.

Badene er – nesten selvsagt – dekorert i italiensk marmor og kalkstein.

Hotellet har 531 rom i forskjellige kategorier. Ikke uventet – jo bedre utsikt desto dyrere rom.

Været på sommerstid kan tidvis være veldig varmt. Da er et godt å ha et utendørs svømmebasseng lett tilgjengelig. Restaurant og bar finnes selvsagt også.

Når det gjelder førstnevnte anbefaler vi frokost som en del av oppholdet. Buffeten er et eventyr av ulike retter og ditto smaker.