Collanmore Island Lodge ligger i Clew Bay i Irland, kun ti minutter med ferge fra byen Westport. Det er et privat øyområde, der du med leien får tilgang til en rekke utendørs aktiviteter, som kajakkpadling, en omfangsrik hage og en tilhørende strand.

STORE UTEAREALER: God tumleplass på Collanmore Island.

Øye og huset som følger med har plass opptil 22 personer, i en kombinasjon av dobbeltsenger og enkeltsenger fordelt på fire soverom. Med andre ord et flott sted for venne-kohorten eller storfamilien.

Hytta har også boblebad og badstu, samt – passende nok – en irsk bar.

Det følger også med kabel-TV, wifi og klimaanlegg, samt et komplett kjøkken og utendørs grill. Her kan du med andre ord lage din egen mat, i tillegg til å jobbe eller bare slappe av. 

Ifølge oppføringen på Airbnb er overfarten fra fastlandet på knappe vel ti minutter.

I likhet med en rekke andre land i Europa er Irland underlagt sterke Corona-restriksjoiner om dagen, som gjør en reise dit per nå til en utfordring. Sosial distansering vil uansett ikke forsvinne med det første, selv om en generell lockdown opphører. På den bakgrunn kan trolig en privat øy kan være en fin måte å nyte ferien på sammen med flere –  uten å bekymre dere for smittefare.

Døgnprisen for hele anlegget ligger på rundt 10 500 kroner.

For mer informasjon, sjekk Collanmore Island Lodge-oppføringen på Airbnb. ©