Dermed kan pakkereise-operatøren fra 17. desember sende sitt først direktefly til Thailand fra Norge. Thailandske myndigheter fjerner nemlig karantene-restriksjonene og kan ønske norske turister velkommen.

Bakgrunnen er at Norge fra 1. november er et av 46 andre land Thailand åpner opp for. Det betyr at du ikke lenger trenger å gå i karantene ved ankomst. 

Per nå er TUI den eneste pakketur-operatøren som tilbyr direktefly til Thailand i vinter. 

– Thailand er en av våre mest populære vinterdestinasjoner, understreker Nora Aspengren, kommunikasjonssjef i TUI, i en pressemelding.

– Vi er derfor veldig glade for at vi igjen kan sende kundene våre til reisemål som Phuket, Krabi og Khao Lak, som vi vet at mange elsker. 

Les om et litt annerledes Phuket HER!

Ifølge henne har bestillingene til Thailand de siste ukene økt, og at mange nå gleder seg til å reise dit.

TUI har vært i direkte samtaler med thailandske myndigheter om en felles løsning som er trygg for de reisende og som gir gode ferieopplevelser. Forutsetningen for å reise dit er at du må være fullvaksinert og i tillegg kunne vise til en negativ PCR-test før avreise fra Norge. I tillegg må du fylle ut et innreiseskjema og teste deg ved ankomst i Thailand. 

Følger du disse kravene kan du reise hvor de vil i Thailand – på samme vilkår som lokalbefolkningen.

– Vi er glade for at thailandske myndigheter har kommet med en løsning som gjør at våre kunder kan nyte ferien, uten å måtte kompromisse med hva de kan oppleve mens de er der, sier Aspengren. ©