Podcasts

NO

«Askeladden» i den norske feriefloraen

Turbussen er langt på vei et ubeskrevet blad i den store fortellingen om norske ferievaner. At mange elsker denne ferieformen er lett å forstå etter en samtale med bussreisens svar på Askeladden – Rolf Lie.

NO

Porten til Jotunheimen

Ved foten av Jotunheimen har Jannicke Haug Doksæter sammen med samboeren og andre gode krefter skapt et lite under av et hotell gjester fra hele landet valfarter til. Bli med til Nord-Europas høyestliggende bygd.

NO

Vin er mer enn en drikk

Å reise handler om å knytte kontakt – på tvers av kulturer. Mat og drikke er en viktig del av kulturopplevelsen, om det er i Frankrike – eller Chile, dit Heidi Stumo tar oss med i denne podden der vi snakker om hvorfor nettopp dette landet har så mange fenomenale viner å by på.

NO

På tur med Julie

«Min Insta-tur» er en flott guide til 50 lavterskel turer i Norge. I denne podkasten forteller forfatter og «påvirker» Julie Bjanes om arbeidet med boken, og hvorfor hun elsker å være ute i naturen.

NO

Lag en historie

Historiefortelling i bilder er en morsom, men krevende øvelse. I denne podden snakker Roger og Bjørn om hvordan de utformer sine historier til bruk i egne kanaler og ulike publikasjoner – samt om hvordan kjente fotografer har løst denne oppgaven.

NO

Slik kan Syden-sommeren bli

Apollo er en av turoperatørene som tripper etter å komme igang igjen. Her forteller den norske toppsjefen Erik Haug om hvordan årets sommer kan bli for alle oss som lengter etter sol og strand ved Middelhavet.

NO

Et liv på reisefot

Etter mange år i VG dro Morten Aasbø i «utlendighet». I dag er nestoren i norsk reiselivs-journalistikk reiseguide i Spania – og i månedsvis på reise i Øst-Europa. Hvorfor akkurat der?

NO

Derfor falt Vibeke for cruise

Blogger og reisejournalist Vibeke Montero dro på cruise for å få sine fordommer bekreftet. I stedet ble hun en ihuga tilhenger av en populær reiseform, som sliter med å komme på fote igjen, og som vil ha flere utfordringer på andre siden av pandemien.

NO

Påskevandring i Oslo

Pandemien er ikke noe hinder for å nyte de mange attraksjonene Oslo har å tilby for den som tar beina fatt. Bli med Lise Lotte og Bjørn på en vandretur i Tigerstaden.

NO

De første pakistanerne

For rundt 50 år siden kom de første pakistanerne til Norge, og det var bestefaren til sosiolog og journalist Noshin Saghir som arrangerte de første reisene hit. I boken «Little Norway» forteller hun om hvorfor pakistanerne kom – og opplevelsen av det å være de første.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in News
Search in Pages
Trips
The good sleep
Wining & Dining
Tricks, tips & Tech
The Lists
Podcasts
Reel Time

Category