Podcasts

NO

Gjenhør: Tett på Bergen

I samtale med Way2Gos Bjørn Moholdt forteller Linn Kjos Falkenberg i Visit Bergen hva porten til fjordene har å by på.

NO

Gjenhør: Tett på Fredrikstad og Hvaler

Rekordmange nordmenn har saumfart sitt eget land under pandemien. Samtidig kan det være opplevelser vi har gått glipp av. Denne gang får vi et gjenhør med turistsjefen i Fredrikstad, Maya Nielsen, som har mange gode reisetips for dette området på lager. (Fra 14. juni 2020)

NO

Gjenhør: Annes italienske vingård

Anne Fredrikstad var kjent for sine TV-intervjuer med de kongelige og sendinger på 17. mai. Så tok hun sluttpakke i TV2, for å satse på en vingård i Italia. Her forteller hun om livet på gården, om Italia, interessen for vin, og vinkursene hun også holder.

NO

Slik tar du de beste sommerbildene

Sommeren er her, og kanskje kommer vi oss til sydligere strøk – forhåpentligvis med kamera på slep. I sesongens siste podkast gir Roger og Bjørn fototips hentet fra noen av høydepunktene fra tidligere episoder – som kan være gode å ha ta med på tur.

NO

Slik ble Finn en del av vår reisehverdag

Finn Reise utgjør nå en viktig del av vår reiseplanlegging. I denne podden forteller kommersiell sjef Terje Berge om nettstedets suksess som formidler av alt fra leiebiler til flyreiser – og hva som skjer fremover.

NO

«Frelst» på Helgelands øyrike

Som kommunikasjonsdirektør i reisegiganten Star Tour var Lena Petersson mest opptatt av å sende nordmenn ut av landet. Men aldri har hun vært mer panegyrisk i sin omtale av et reisemål som etter en tur ut i Helgelands øyrike.

NO

Følelser i foto

All historiefortelling – om det er tv, bøker, reklame eller foto – handler om følelser. En god historie og et godt foto snakker til hjertet. I denne podkasten reflekterer Roger og Bjørn over hvordan nettopp følelser kan formidles gjennom fotografi.

NO

Eventyret midt i Mjøsa

Møt Christian Fredrik Sandberg – fjerde generasjon på Hoel Gård. De siste 30 år har den sagnomsuste gården på Nes midt i Mjøsa gått fra tradisjonell drift til reiseliv, og med det skapt ny giv og en spennende fremtid – i en del av Norge som mange for alvor begynner å få opp øynene for.

NO

Derfor er fjellet så populært

Fjellet er blitt det nye treffstedet, og camping trendy. Det gleder særlig toppsjefen i Den norske turistforeningen, Dag Terje Klarp Solvang. I denne podkasten forteller han om sin og ektemannen Bent Høies forhold til naturen, og gir noen innsidetips til hvor du bør ta turen denne sommeren.

NO

Fra Everest til Naustholmen

Hun har vært profesjonell eventyrer i mer enn 30 år, og var første norske kvinne på toppen av Mount Everest. Nå er Randi Skaug etablert på øya Naustholmen i Steigen – en ny og annerledes tilværelse for en som alltid har vært på farten verden rundt.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in News
Search in Pages
Trips
The good sleep
Wining & Dining
Tricks, tips & Tech
The Lists
Podcasts
Reel Time

Category