Podcasts

NO

«Frelst» på Helgelands øyrike

Som kommunikasjonsdirektør i reisegiganten Star Tour var Lena Petersson mest opptatt av å sende nordmenn ut av landet. Men aldri har hun vært mer panegyrisk i sin omtale av et reisemål som etter en tur ut i Helgelands øyrike.

NO

Følelser i foto

All historiefortelling – om det er tv, bøker, reklame eller foto – handler om følelser. En god historie og et godt foto snakker til hjertet. I denne podkasten reflekterer Roger og Bjørn over hvordan nettopp følelser kan formidles gjennom fotografi.

NO

Eventyret midt i Mjøsa

Møt Christian Fredrik Sandberg – fjerde generasjon på Hoel Gård. De siste 30 år har den sagnomsuste gården på Nes midt i Mjøsa gått fra tradisjonell drift til reiseliv, og med det skapt ny giv og en spennende fremtid – i en del av Norge som mange for alvor begynner å få opp øynene for.

NO

Derfor er fjellet så populært

Fjellet er blitt det nye treffstedet, og camping trendy. Det gleder særlig toppsjefen i Den norske turistforeningen, Dag Terje Klarp Solvang. I denne podkasten forteller han om sin og ektemannen Bent Høies forhold til naturen, og gir noen innsidetips til hvor du bør ta turen denne sommeren.

NO

Fra Everest til Naustholmen

Hun har vært profesjonell eventyrer i mer enn 30 år, og var første norske kvinne på toppen av Mount Everest. Nå er Randi Skaug etablert på øya Naustholmen i Steigen – en ny og annerledes tilværelse for en som alltid har vært på farten verden rundt.

NO

Gode inspirasjons-kilder

De aller fleste av de store fotografene gikk i lære hos andre. Utfordringen kommer når du skal tre ut av mesterens skygge og skape din egen identitet. Dette og mer reflekterer Roger og Bjørn over i denne podkasten, om kjente og litt mer ukjente fotografer de har hentet inspirasjon fra. Og da særlig de som er aktive på Instagram.

NO

«Askeladden» i den norske feriefloraen

Turbussen er langt på vei et ubeskrevet blad i den store fortellingen om norske ferievaner. At mange elsker denne ferieformen er lett å forstå etter en samtale med bussreisens svar på Askeladden – Rolf Lie.

NO

Porten til Jotunheimen

Ved foten av Jotunheimen har Jannicke Haug Doksæter sammen med samboeren og andre gode krefter skapt et lite under av et hotell gjester fra hele landet valfarter til. Bli med til Nord-Europas høyestliggende bygd.

NO

Vin er mer enn en drikk

Å reise handler om å knytte kontakt – på tvers av kulturer. Mat og drikke er en viktig del av kulturopplevelsen, om det er i Frankrike – eller Chile, dit Heidi Stumo tar oss med i denne podden der vi snakker om hvorfor nettopp dette landet har så mange fenomenale viner å by på.

NO

På tur med Julie

«Min Insta-tur» er en flott guide til 50 lavterskel turer i Norge. I denne podkasten forteller forfatter og «påvirker» Julie Bjanes om arbeidet med boken, og hvorfor hun elsker å være ute i naturen.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in News
Search in Pages
Trips
The good sleep
Wining & Dining
Tricks, tips & Tech
The Lists
Podcasts
Reel Time

Category