Konsepthoteller er tilpasset spesifikke målgrupper, «skreddersydde fasiliteter for ulike faser i livet», som turoperatøren sier i en pressemelding. Siden Apollo lanserte sitt første av disse i 2014 har etterspørselen økt markant.

– Alle våre hotellkonsepter er basert på tilbakemelding fra kundene, og utviklet i samarbeid med lokale, engasjerte hotelleiere, kjøkkensjefer og personale for å imøtekomme våre reisendes krav til ferien uansett hvor i livet de befinner seg i, sier Beatriz Rivera, kommunikasjonssjef i Apollo, i meldingen.

 I dag tilbyr reisearrangøren 44 konsepthoteller innenfor seks ulike kategorier. Dette er også de hotellene gjestene er mest fornøyd med.

En av de største suksessene har vært reisearrangørens nyeste Mondo Boutique-hotell Porto Plomari på øya Lesvos, som mot alle odds åpnet dørene midt i pandemien. Til tross for reiserestriksjoner oppnådde hotellet hele ni i kundetilfredshet, og utelukkende positive tilbakemeldinger.

Også det nye Apollo Sports-hotellet Sivota Retreat – powered by Playitas – slo an og var fullbooket i hele sommer.

For å imøtekomme den store etterspørselen for konsepthotellene lanserer Apollo fem nye Mondo-hoteller kommende sommer, blant annet i Hellas, Kroatia og på Kypros.

På Kreta er det duket for et nytt Mondo Duo-hotell for voksne, Amira Luxury Resort, samt Mondo Local-hotellet Sonio Beach midt i hjertet av Platanias.

For Apollo er Kreta ikke uventet sommerens mest populære reisemål, og det er derfor ikke uten grunn at satsingen er spesielt stor her. Men også Kroatia og Kypros rustes opp med nye Mondo-hoteller. I tillegg åpner to nye Apollo Sports hoteller i Hellas til sommeren – begge under varemerket powered by Playitas.

Dette er Apollos nyeste konsepthoteller

Amira Luxury Resort – Mondo Duo i Rethymnon på Kreta
Sonio Beach – Mondo Local I Platanias på Kreta
Napa Mermaid Hotel & Suites – Mondo Selected i Aya Napa på Kypros
Aminess Khalani Beach – Mondo Selected i Makarska, Kroatia
Gold City – Mondo Selected i Side, Tyrkia