Blant de til sammen 45 besøkene på seilsingsplanene er Flåm i Norge, den historiske havnebyen Kotka i Finland, Lisboa i Portugal og Alexandria i Egypt.

Inn Aurlandsdalen

Av skipene som inngår i satsingen er rederiets tre nyeste og mest moderne i Edge-serien – Celebrity Beyond, Celebrity Apex og Celebrity Edge, samt det moderniserte og renoverte Celebrity Silhouette pluss Celebrity Constellation, Celebrity Infinity  og Celebrity Reflection.

SANTORINI: Hit skal Celebrity Reflection blant annet ta sine gjester.

Cruiserpakkene blir på mellom fire og 13 overnattinge.

I Norge benytter Celebrity Cruises sitt nyeste fartøy, Celebrity Apex. Under den ni døgn lange seilasen med avgang i Amsterdam vil de reisende blant annet få oppleve Oslo, flere av fjordene, og bygda Flåm lengst inne i Aurlandsfjorden på Vestlandet.

Fjordlandskapet i denne delen av Norge er såpass unik at den er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Ved anker vil de som føler seg spesielt vigøre få bli med på fotturer i Aurlandsdalen. 

Alt inkludert

I tillegg lanserer Celebrity Cruises et ti dager langt cruise med fokus på Israel og Egypt.  Her blir Celebrity Apex det første fartøyet i flåten som besøker Egypt siden 2012, og reisen inkluderer blant annet en overnatting i storbyen Alexandria. De reisende får også mulighet til å delta på utflukter til pyramidene i Kairo og sfinksen i Giza. 

Celebrity Beyond får sin jomfrutur i april 2022, der den kvinnelige kapteinen Kate McCue står ved roret. Også dette skipet får base i Europa, året etter sjøsettingen, og skal legge ut på reiser fra Roma til det østlige Middelhavet. 

Andre cruiseopplevelser i 2023 inkluderer de britiske øyene, Island, Irland, Portugal, Spania, Malta og annet. Her inngår blant annet en ni døgn lang reise med fartøyet Celebrity Infinity fra Lisboa, med mulighet for å oppleve flere steder i Spania og Portugal.

Det blir også reiser fra Aten med fokus på Hellas og det østlige Middelhavet. Disse blir med Celebrity Infinity og Celebrity Constellation. 

Celebrity Reflection skal til de greske øyene, og stopper blant annet på Mykonos, Santorini og Rhodos. 

På samtlige cruise inngår det såkalte Always Included-konseptet, der mat, drikke og tips er inkludert i prisen. ©