Podcasts

NO

Derfor falt Vibeke for cruise

Blogger og reisejournalist Vibeke Montero dro på cruise for å få sine fordommer bekreftet. I stedet ble hun en ihuga tilhenger av en populær reiseform, som sliter med å komme på fote igjen, og som vil ha flere utfordringer på andre siden av pandemien.

NO

Påskevandring i Oslo

Pandemien er ikke noe hinder for å nyte de mange attraksjonene Oslo har å tilby for den som tar beina fatt. Bli med Lise Lotte og Bjørn på en vandretur i Tigerstaden.

NO

De første pakistanerne

For rundt 50 år siden kom de første pakistanerne til Norge, og det var bestefaren til sosiolog og journalist Noshin Saghir som arrangerte de første reisene hit. I boken «Little Norway» forteller hun om hvorfor pakistanerne kom – og opplevelsen av det å være de første.

NO

I bevegelse

Å fotografere bevegelse – om det er mennesker, dyr eller et kjøretøy – er noe av det mest utfordrende – og samtidig givende – du kan gjøre som fotograferende. – Øvelse gjør mester, sier Roger blant annet i denne podkasten, som du kan lese mer om i Way2Gos spalte Tricks, Tips & Tech.

NO

Slik kan pandemien endre fremtidens reiser

Vil Corona-pandemien endre måten vi reiser på? Det tror luftfarts-ekspert Hans Jørgen Elnæs, som i denne podden vurderer hva som kommer til å skje i ukene og månedene fremover.

NO

Hva er typisk norsk?

Mónica (28) fra Portugal forelsket seg i Norge. Det har det blitt en populær blogg (www.monamietravel.com) og YouTube-kanal av. Tusener følger nå hennes kloke og ikke minst morsomme observasjoner av «det typisk norske», som du blir mer kjent med i denne podden.

NO

Liv og virke på Solkysten

Lenge før ordet workation ble et buzz-ord knyttet til pandemien var reiselivsmannen Gunder Moe godt etablert på den spanske Solkysten. Der lever han herrens glade og solrike dager – eller?

NO

I filmens verden

I disse innetider passer det bra å hente inspirasjon fra andre kilder enn de tradisjonelle. Fra film, for eksempel. I denne podden snakker vi om filmer vi som fotografer er blitt inspirert av.

NO

En matreise til Italia

I en tid der vi knapt kommer oss ut av huset lengter mange etter sydlige breddegrader. Denne gang tar Lise Lotte våre lyttere med seg på det nest beste alternativet – en virtuell matreise til Caroline Schønings Italia. I hjertet av det mange hevder er verdens beste kjøkken lærer Caroline bort sine kunster over grytene til nordmenn – og italienere!

NO

Slik tok Christine jobben med seg til Lofoten

Christine Baglo har gjort som stadig flere under Coronaen – tatt jobben med seg og flyttet ut i distrikts-Norge. Redaktøren for Visit Norways nettsider forteller her hvorfor hun mener flere bør se på denne muligheten – om forholdene ligger til rette for det
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in News
Search in Pages
Trips
The good sleep
Wining & Dining
Tricks, tips & Tech
The Lists
Podcasts
Reel Time

Category