Podcasts

NO

Bør vi reise dit?

Bør vi feriere i Dubai eller andre land vi ikke liker å sammenligne oss med? Journalist og blogger Elizabeth Lingjærde har bodd i Emiratene, og har mange tanker om hva vi som reisende bør tenke på når vi reiser til land vi anser som tvilsomme.

NO

Cruise i Coronaens tid

Johnny Braathen er en stor cruise-entusiast. Nå sliter næringen han har gjort til levevei. Vil cruise som vi kjenner den overleve? Vi ser nærmere på fenomenet , og hva som venter oss i fremtiden.

NO

Den evige eventyreren

I mer enn 30 år har eventyreren, fotografen og journalisten Johnny Haglund besøkt noen av de mest avsides stedene på kloden. Vi har snakket med han om bakgrunnen for eventyrlysten, og hvordan verden har endret seg siden den første store reisen på 1990-tallet.

NO

Gjenhør: Følelser i foto

All historiefortelling – om det er tv, bøker, reklame eller foto – handler om følelser. En god historie og et godt foto snakker til hjertet. I denne podkasten reflekterer Roger og Bjørn over hvordan nettopp følelser kan formidles gjennom fotografi.

NO

Slik blir reiseåret 2022

Et nytt merkelig reiseår er i ferd med å ebbe ut. Blir verden som vi kjente den noensinne den samme? Reisejournalist og blogger Vibeke Montero har sammen med Way2Gos redaktør sett litt i bakspeilet – og hva som venter oss i året som kommer.

NO

Gjenhør: Med Mari til Zululand

I hjertet av Sør-Afrika har tusenkunstneren og skuespilleren Mari Maurstad engasjert seg prosjektet Zulufadder som har fått store konsekvenser for et skjørt lite samfunn. Bli med på en annerledes førjulsreise i Coronaens tid.

NO

Den andre siden av Kreta

Kreta er nordmenns favorittreisemål. Likevel er det sider ved denne store og mangfoldige øya svært mange overser. Inntil nå.

NO

Gjemmestedet i havet

Lenge var Kapp Verde-øyene et yndet oppholdssted for pirater og slavehandlere. I dag er det turistene som gjemmer seg bort her.

NO

Ut å fly etter Corona

Reising blir ikke helt det samme igjen. Corona og bærekraft blir viktige stikkord i det som vil skje fremover. De vil prege både hvordan og hvor vi skal reise, og ikke minst prisnivået, sier luftfarts-ekspert Hans Jørgen Elnæs i denne podkasten.

NO

Den store inspirasjonen

Litteraturen har i generasjoner bidratt til å forme vårt bilde av verden. Har den nå utspilt sin rolle? Vi snakker med globetrotter og lidenskapelig bokorm Erik Valebrokk om hvilke bøker som har inspirert ham til å reise, og om det skrevne ord fortsatt er relevant som inspirasjons- og informasjons-kilde.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in News
Search in Pages
Trips
The good sleep
Wining & Dining
Tricks, tips & Tech
The Lists
Podcasts
Reel Time

Category