Podcasts

NO

PhotoPlay (3) – Å tegne med lys

I dag snakker Roger og Bjørn om sollyset, og hvordan du bruker solen til lyskilde og/eller rekvisitt i bildene dine. Særlig på høsten når solen er lav skapes det en dramatikk i landskapet – om det er i byen eller på landet – som det er spennende å fange på bildebrikken. Følg oss også her: https://www.way-2-go.no/products/photoplay-mer-enn-foto/

NO

Reising i Coronaens tid

Hvordan er det å være på reise i disse Corona-tider? Og bør vi i det hele tatt gjøre det? Vi har snakket med Tine Cecilia Holm, som er i Tyrkia på 7. uken.

NO

Når kan vi dra på cruise igjen?

Blir cruise noensinne det samme igjen? Vi snakker med Arne Sande i Cruisespesialisten, som tror cruise-livet etter Coronaen kommer til å se litt annerledes ut.

NO

Høsten kaller (3): Førjulskos på Innlandet

Vil du lyse opp dagene frem mot jul bør du lytte til Visit Innlandets entusiastiske markedssjef Heidi Gran. I denne podkasten tar hun oss med på fine opplevelser gjennom ni kommuner, som alle har uendelig mye å friste med.

NO

PhotoPlay (2): Magefølelsen – erfaring eller instinkt?

Hva er egentlig magefølelse, og hva har den i så fall med fotografering å gjøre? I denne andre av våre podkaster utforsker Roger og Bjørn intuisjonens betydning for fotografiet. Er det snakk om erfaring? Handler det om instinkt, eller en medfødt evne? De to fotografene analyserer et ofte oversett element i deres virke. Mer info finner du her https://www.way-2-go.no/products/photoplay-mer-enn-foto/

NO

Kampen om det norske luftrommet

«Det mest oppsiktsvekkende i norsk luftfart på mange år», sier Hans Jørgen Elnæs, luftfartseksperten som i denne podkasten snakker om de store omveltningene i innenriks flytrafikk, og de snart fire selskapene som skal sloss om det norske luftrommet. Hva vil det bety for deg som reisende, og hvordan vil fremtidens flyselskaper se ut?

NO

Photoplay: En podkast om foto – Introduksjon (1)

I denne første podkasten i vår nye serie PhotoPlay møter du seriens to hoved-fotografer – Roger Borgelid og Bjørn Moholdt. De introduserer seg selv, snakker litt om hvordan og hvorfor de startet med foto, og hva de skal snakke om i programmene fremover.

NO

Ta bedre bilder med enkle grep

Gode fototips er aktuelle hele året. Her gir fotograf (og reisejournalist) Bjørn Moholdt – sammen med programleder Lise Lotte Winther-Bay – noen gode tips til den som vil ut og bildefange den fargesprakende årstiden vi er inne i nå.

NO

Høsten kaller (2) – På gårdsbesøk

Innlandet rundt Mjøsa – med sine rullende åser og flotte gårdsbruk – egner seg utmerket for besøk nå på høsten. I denne podkasten snakker vi om noen av stedene vi tror vil begeistre våre lyttere, for de ofte er skapt ut av ren entusiasme.

NO

Høsten kaller (1) – Opp Gudbrandsdalen

Norge er velsignet med naturopplevelser som ofte starter rett utenfor vår egen dør. Vi dro litt lenger – til Lillehammer og oppover dalførene der – med en og annen avstikker. Blir med Way2Go på høsttur.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in News
Search in Pages
Trips
The good sleep
Wining & Dining
Tricks, tips & Tech
The Lists
Podcasts
Reel Time