Podcasts

NO

Røisheim – den norske fjellturismens vugge

Den mer enn 150 år gamle skysstasjonen er porten til noen av Norges flotteste høyfjellsopplevelser. Dagens vertskap Kjetil Magnussen og Lise Rolland forteller om livet på Røisheim, og hva du kan vente deg på dette ikoniske stedet i Bøverdalen.

NO

Omo – et liv på knivseggen

Et møte med stammefolkene sør i Etiopia er en fenomenal tidsreise – men også en advarsel. Bli med på en oppdagelsesreise til et av jordens mest spennende landområder.

NO

Gjenhør: Tett på Lyngen

Reiselivssjef Georg Sichelschmidt i Visit Lyngenfjorden forteller i dette gjenhøret om hva dette spennende skjæringspunktet mellom Arktis og det tempererte Nord-Norge kan tilby.

NO

Gjenhør: Tett på Sognefjorden

I samtale med Way2Go tar administrerende direktør Ståle Brandshaug i Visit Sognefjord. oss med tilbake til noen av de flotteste stedene denne fenomenale delen av Norge har å by på.

NO

Gjenhør: Tett på Trondheim

Den tidligere reiselivsdirektøren i Trondheim Tanja Holmen forteller i denne samtalen med Way2Gos Lise Lotte Winther-Bay om alt det spennende trønderhovedstaden har å by på har å by på.

NO

Gjenhør: Tett på Bergen

I samtale med Way2Gos Bjørn Moholdt forteller Linn Kjos Falkenberg i Visit Bergen hva porten til fjordene har å by på.

NO

Gjenhør: Tett på Fredrikstad og Hvaler

Rekordmange nordmenn har saumfart sitt eget land under pandemien. Samtidig kan det være opplevelser vi har gått glipp av. Denne gang får vi et gjenhør med turistsjefen i Fredrikstad, Maya Nielsen, som har mange gode reisetips for dette området på lager. (Fra 14. juni 2020)

NO

Gjenhør: Annes italienske vingård

Anne Fredrikstad var kjent for sine TV-intervjuer med de kongelige og sendinger på 17. mai. Så tok hun sluttpakke i TV2, for å satse på en vingård i Italia. Her forteller hun om livet på gården, om Italia, interessen for vin, og vinkursene hun også holder.

NO

Slik tar du de beste sommerbildene

Sommeren er her, og kanskje kommer vi oss til sydligere strøk – forhåpentligvis med kamera på slep. I sesongens siste podkast gir Roger og Bjørn fototips hentet fra noen av høydepunktene fra tidligere episoder – som kan være gode å ha ta med på tur.

NO

Slik ble Finn en del av vår reisehverdag

Finn Reise utgjør nå en viktig del av vår reiseplanlegging. I denne podden forteller kommersiell sjef Terje Berge om nettstedets suksess som formidler av alt fra leiebiler til flyreiser – og hva som skjer fremover.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in News
Search in Pages
Trips
The good sleep
Wining & Dining
Tricks, tips & Tech
The Lists
Podcasts
Reel Time

Category